Скільки закарпатці заплатять за паспорти. Нові ціни від Кабміну

Скільки закарпатці заплатять за паспорти.  Нові ціни від Кабміну
Закордонний паспорт буде коштувати 253 грн при оформленні за 20 днів, нова ID-карта - 87 грн.

 

Кабінет міністрів своїм розпорядженням затвердив вартість адміністративних послуг за оформлення та обмін паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон, а також за оформлення та обмін інших документів у сфері міграції.

Згідно з розпорядженням Кабміну від 2 листопада 2016 року №770, оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого) та обмін паспорта громадянина України (у формі ID-карти), крім оформлення паспорта громадянина України вперше, буде коштувати 87 грн за оформлення протягом 20 робочих днів і 174 грн за оформлення за десять днів. Закордонний паспорт буде коштувати 253 грн при оформленні за 20 днів і 506 грн при оформленні за три дні.

Нагадаємо, що з 1 листопада 2016 року всі українці зможуть оформити паспорта громадянина України у вигляді ID-карти. При цьому прийом документів для оформлення паспорта громадянина України, який не містить безконтактного електронного носія, з 1 листопада припиняється. У той же час, паспорт, який був оформлений до 1 листопада і не містить безконтактного електронного носія, діє протягом строку, на який він був виданий.

 

 

03 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів