Вето міського голови Ужгорода депутати не подолали

Вето міського голови Ужгорода депутати не подолали
Сьогодні відбулася позачергова сесія Ужгородської міської ради, на порядок денний якої винесли два питання. Депутати, яких сьогодні у залі зареєструвалося 24, не змогли подолати вето міського голови Ужгорода.

 

Після сесійного засідання міський голова Ужгорода Богдан Андріїв детально прокоментував прийняті рішення журналістам.

– Перше рішення стосувалося земельної ділянки площею 0,13 га на вулиці Баб’яка. Це зелена зона, територія колишнього заводу, за містобудівними нормами будувати там не можна. Під час розгляду цього питання на профільній комісії з поважної причини не був архітектор і була допущена неточність. Тому я наклав вето і з цим вето погодилися депутати, вони його не подолали. Отже, ділянка не буде забудована.

У другому рішенні йдеться про збільшення плати за землю під рекламоносіями – в центральній частині міста у 5 разів, середній – у 3 рази, на периферії – удвічі. Було багато нарікань від підприємців, що таке підвищення плати робить їхній бізнес нерентабельним. Середня площа під білбордами – біля 8,5 кв. м, відтак у центрі ціна складе близько 2 тисяч гривень. Підприємці просили доопрацювати рішення і вийти на компроміс, щоб і вони могли працювати, і міський бюджет отримував надходження. Знову ж я наклав вето на рішення про плату і депутати його не подолали. Вивчимо це питання докладніше»,

– резюмував Богдан Андріїв.

За матеріалами сайту Ужгородськоої міської ради

 

07 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів