Ужгород отримає близько 40 мільйонів гривень грантової допомоги для оновлення скверу центральної міської клінічної лікарні

Ужгород отримає близько 40 мільйонів гривень грантової допомоги для оновлення скверу центральної міської клінічної лікарні
Про це інформує міська рада.

 

У межах співпраці з громадою Білостоцького повіту в Польщі спільний проєкт було підтримано програмою «Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027».

Конкурс за напрямками «Довкілля», «Здоров’я» для Закарпаття, ще 5 регіонів України та чотирьох воєводств Польщі стартував у травні 2023 року, тоді ж в Ужгороді розпочали роботу над проєктною заявкою.

18 квітня 2024 року моніторинговий комітет Програми затвердив результати першого конкурсу проєктних заявок за напрямом «Довкілля». Комітет прийняв рішення про надання гранту для 44 проєктів, серед яких і спільний проєкт Білостоцького повіту та Ужгорода.

Інфраструктурний проєкт, який реалізовуватимуть завдяки гранту, передбачає реконструкцію скверу лікарні, що на вулиці Олександра Грибоєдова, вертикальне озеленення, благоустрій території. Реалізовуватимуть його впродовж наступних трьох років.

Від Ужгорода партнерами проєкту є ГО «Інститут розвитку Карпатського регіону», виконавчий комітет міської ради та департамент міської інфраструктури.

 

21 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів