У Словаччині нагороджували стронгменів: закарпатці - перші!

У Словаччині нагороджували стронгменів: закарпатці - перші!
Закарпатські силачі серед переможців «Центральноєвропейського кубка»

 

Днями в залі кінотеатру «Панорекс» словацького міста Нова Дубніца відбулося нагородження переможців «Центральноєвропейського кубка» стронгменів.

Як повідомив ЗІДО, стронгмен Іван Григоровський, що упродовж року участь в етапах кубка взяли 33 стронгмени зі Словаччини, Чехії, Польщі, України та Австрії. Вісім спортсменів були присутні на вечорі «Стронгмен-шоу», а деякі навіть виступали на сцені, намагаючись підкорити різні рекорди в становій тязі, піднятті залізної колоди, утриманні важких 150 кг валіз на максимальний час, обертанні 100 кг кулі навколо голови.

На заході були Браніслав Гольєр та Ігор Петрік – шестиразовий та триразовий володарі титулу «Найсильніший словак», найсильніший чех Честмір Шіма та найсильніший поляк Рафал Кобиляш. Також завітали Франтішек  Пірош, рекордсмен Словаччини в піднятті колоди, найсильніша людина України Костянтин Ільїн, а ще найсильніші закарпатці Володимир Цифра та Іван Григоровський. Останні троє є представниками «Карпатської Ліги Сильних Людей», яка є співзасновником «Центральноєвропейського кубка».

За результатами восьми етапів перемогу вже вчетверте здобув Костянтин Ільїн. Друге та третє місця, як і торік, посіли Рафал Кобиляш та Володимир Цифра. Наступного року організатори планують провести близько 10-12 етапів.

Переможці «Центральноєвропейського кубка»:

2011 – Гольєр Браніслав

2012 – Ільїн Костянтин

2013 – Ільїн Костянтин

2014 – Петрік Ігор

2015 – Ільїн Костянтин

2016 – Ільїн Костянтин.

 

07 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів