1103 команди від Закарпаття вже зареєструвалися в президентському проєкті "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

1103 команди від Закарпаття вже зареєструвалися в президентському проєкті "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"
Про це повідомила Закарпатська ОВА.

 

Найбільше серед них – з волейболу та футзалу – 308 і 291 відповідно 

Закарпатські школярі та школярки 5-9 класів активно долучаються до формування команд, навіть під час канікул проводять тренування й готуються гідно виступити на шкільному, а згодом – територіальному, районному, обласному і всеукраїнському етапах.

На цьому під час брифінгу наголосила директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець. Також вона представила амбасадорів проєкту в нашому регіоні. Ними стали :

-  Василь Маєвський – 9-річний рекордсмен України з гирьового спорту та найсильніша дитина світу;

- Вероніка Мишко – багаторазова чемпіонка України, чемпіонка Європи та світу з танцювального спорту;

- Павло Гумен – багаторазовий призер та чемпіон України, майстер спорту України, учасник чемпіонатів Європи та світу, призер етапів Кубка світу в командній першості з фехтування;

- Надія Чегіль – тренерка та суддя з вільної боротьби, вчителька фізкультури, інструкторка Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву.

 Зокрема, Надія Чегіль на брифінгу розповіла, що вже побувала на тренуванні команди мукачівських чирлідерок. Вона підкреслила, що учні надзвичайно мотивовані та з ентузіазмом тренуються для участі у змаганнях.

За її словами, юні закарпатці налаштовані на перемогу, а вчителі фізичного виховання та культури, батьки й керівництво навчальних закладів їх підтримують і заохочують .

 

Нагадуємо, що реєстрація команд триває до 1 лютого за посиланням ?? https://scl.gov.ua/. Змагання проводять у п'яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, чирлідинг та спортивне орієнтування.

 

19 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів