Щоб рідний Ужгород був чистий, прибрати опале листя мають усі

Щоб рідний Ужгород був чистий, прибрати опале листя мають усі
Із початку цього тижня працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради проводять активну роботу з мешканцями багатоповерхівок, представниками ОСББ, ЖРЕРів щодо прибирання прибудинкових територій.

 

Через осінню пору й негоду протягом останнього тижня активно падає листя і, особливо після дощів, починає перегнивати, забруднюючи тротуари, дитячі і спортивні майданчики, місця для паркування тощо.

Працівники відділу муніципальної поліції вже склали 22 приписи, які зобов’язують дотримуватися Правил благоустрою, прибирати прибудинкові території ОСББ та території обслуговування, закріплені за ЖРЕРами. Особливо багато зауважень до будинків на вулицях Шопена, Тихого, Одеській, Годинки, Володимирській, Бестужева, Міцкевича, 8 Березня, Грушевського.

Міська влада Ужгорода нагадує: всі повинні прибирати і підтримувати чистоту, порядок на закріплених територіях. І питання не лише в тому, що за безгосподарність штрафуватимуть – ідеться насамперед про наше місто, де всім нам і нашим дітям разом жити. 

Прес-служба Ужгородської міської ради

 

10 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів