Оце масштаби! Митники сусідньої області підробили документи на 10 тисяч іноземних автомобілів

Оце масштаби!  Митники сусідньої області підробили документи на 10 тисяч іноземних автомобілів
Львівські митники сприяли ввезенню в Україну 10 тис. машин на іноземній реєстрації

 

Посадові особи Львівської митниці шляхом підробки документів сприяли ввезенню в Україну 10 тис. машин на іноземній реєстрації. За даним фактом розпочато розслідування, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Прокуратурою Львівській області 9 листопада 2016 року розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом внесення службовими особами Львівської митниці Державної фіскальної служби завідомо неправдивих відомостей в електронні журнали пунктів пропуску АСМО "Інспектор". Зазначене дало можливість громадянам-нерезидентам з січня по вересень цього року ввезти на територію України понад 10 тисяч транспортних засобів на іноземній реєстрації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зараз слідчі з'ясовують усі обставини скоєння вказаного кримінального правопорушення. Зокрема, правоохоронці встановлюють розмір завданих збитків, викликаних несплатою ввізного мита на транспортні засоби, що знаходяться на митній території України, як тимчасово ввезені на строк до одного року і які на даний час не вивезені за межі України.

 

11 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів