Ужгород: Мітинг на підтримку Конституції України

Розпочався мітинг хвилиною мовчання: учасники акції вшанували світлу пам’ять свого однопартійця, народного депутата України Ігоря Плужникова.

 

Герой України, народний депутат України Тамара Прошкуратова заявила, що сьогоднішн? зібрання ? це ще одне свідчення того, що об??днані соціал-демократи не здали своїх позицій, що вони ? активними учасниками суспільно-політичного життя".
Народний депутат звернула також увагу присутніх на важливість Закону, прийнятого Верховною Радою України, згідно з яким, 150 народних депутатів своїми підписами можуть взяти на поруки того чи іншого затриманого чи заарештованого громадянина: мова йде про зміну запобіжного заходу. Президент може накласти вето на цей Закон, однак "у такому випадку він демонстру?, що, дійсно, викону? політичне замовлення на боротьбу зі своїми політичними опонентами, з тими людьми, які під час помаранчевої революції були по інший бік Майдану", - заявила Т.Прошкуратова.
?Ющенко поділив Україну на ?помаранчевих? і ?всіх інших?. Яскравий доказ цьому ? спроби нової влади зробити ревізію політичної реформи, - заявив в.о. секретаря Мукачівського міськкому партії Олексій Фозекош. ?З нами ? сила, бо з нами ? правда!?, - сказав він на завершення і присутні підтримали його гучними оплесками.
Учасники мітингу прийняли Звернення до Президента України Віктора Ющенка, в якому вимагають підписати Закон, згідно з яким, 150 народних депутатів своїми підписами можуть взяти на поруки заарештованого.
Після мітингу відбулося покладання квітів до пам?ятників Августину Волошину та Тарасу Шевченку.

[i]Ua reporter[/i]

 

25 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів