Євросоюз надав новітню криміналістичну техніку закарпатським Шерлокам Холмсам

Євросоюз надав новітню криміналістичну техніку закарпатським Шерлокам Холмсам
Сьогодні слідчі-криміналісти з відділень поліції області отримали новітню техніку, яка суттєво допоможе в документуванні й розкритті злочинів. Цю апаратуру Україні надала Консультативна місія Євросоюзу

 

- Тепер наші слідчі працюватимуть з обладнанням європейського рівня. Вони також  отримали закуплену обласним управлінням поліції фотоапаратуру та спеціальну пересувну автолабораторію, аналогів якій в Україні поки немає, - зазначив заступник начальника ГУНП в Закарпатській області - начальник слідчого управління полковник поліції Степан Довгунь.

- Це обладнання дозволить нашим слідчим працювати швидко і якісно, – наголошує заступник начальника слідчого управління ГУНП області Володимир Мага.

- А вдосконалити свої вміння та навички наші колеги зможуть 22-23 листопада на  тренінгах наших європейських колег з Консультативної місії ЄС.

Це буде продовженням навчань, які проводилися нещодавно на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Полковник Степан Довгунь також представив особовому  складу нових заступників начальника слідчого управління ГУНП області. Ними стали Володимир Мага і Михайло Химинець. Оксану Данько призначено заступником начальника відділу по злочинах проти життя та здоров’я СУ ГУНП в Закарпатській області, а Віталій Цільо очолив слідчий відділ Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів