На Тячівщині відремонтували дороги

На Тячівщині відремонтували дороги
Цьогоріч у Тячівському районі виконано чималий обсяг робіт з капітального оновлення доріг загального користування.

 

На днях завершено ремонт доріг у селі Новоселиця, який кардинально змінив зовнішній вигляд даного населеного пункту. В результаті центральну дорогу вкрито новеньким асфальтом аж до початку села Широкий Луг.

На об'єкт минулого тижня навідався голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем'янчук , де зустрівся з керівництвом та активом села.

Як повідомила сільський голова Новоселиці Василина Орябко було виготовлено два проекти. Перший на суму 1 млн. 270 тис., завдяки якому капітально відремонтовано вулицю Борканюка від бази відпочинку "Валило" до будинку № 55. Кошти на виконання робіт спрямовано з Фонду розвитку та 380 тисяч з районного бюджету.

Другий проект - відремонтовано за кошти громади 970 метрів вулиці Шевченка села Тисолово, яке відноситься до Новоселицької сільської ради. Таким чином два села з'єдналися новенькою добротною дорогою. Роботи виконано Мукачівською фірмою "Агрошляхбуд" якісно і вчасно , в чому мало можливість переконатися керівництво району.

- Зроблений ремонт доріг у селі Новоселиця - це ще один крок до покращення транспортного сполучення населених пунктів району. Що безумовно сприятиме туризму та рекреаційній галузі, яка має тут великі перспективи для розвитку, - наголосив Василь Дем'янчук.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

 

01 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів