ДП "Тячівське" просить у депутатів притисянські ліси

ДП "Тячівське" просить у депутатів притисянські ліси
З проханням передати притисянські ліси в користування лісгоспу звернулася до депутатів Тячівської районної ради директор ДП «Тячівське ЛГ» Наталія Катреняк.

 

На першому пленарному засіданні п’ятої сесії депутати Тячівської райради прийняли рішення просити Закарпатську ОДА вирішити питання про передачу у постійне користування ДП «Тячівське лісове господарство» ділянки лісогосподарського призначення орієнтовною площею 465,3608 га вздовж річки Тиса для ведення лісового господарства, охорони лісів, використання та відтворення лісових ресурсів.

Таким чином, на баланс «Тячівського ЛГ» передадуть близько 30 га притисянських лісів у Буштині, 40 га – у Тячеві, майже 90 га – у Бедевлі, 81 га – у Тересві, 61 га – у Грушові, 69 га – у Нижній Апші та 92 га – у Солотвині.

Як пояснила директор ДП «Тячівське ЛГ», до цього часу охорону цих лісів здійснювало ДП «Буштинське ЛГ», де-факто три роки тому лісові угіддя передали для охорони лісу ДП «Брустурянське ЛМГ», але вони навіть не знаходилися на обліку. Наразі 465,3608 га передають у лісфонд «Тячівського ЛГ» з метою проведення таксації та лісовпорядкування. Разом із територією в користування лісгоспу передано ДП «Тячівське ЛГ адміністративну будівлю, деревообробний цех та інші господарські споруди у с.Нересниця.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

01 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів