На Свалявщині горіло кафе, а у Великому Березному - магазин будівельних матеріалів

На Свалявщині горіло кафе, а у Великому Березному - магазин будівельних матеріалів
Про це повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

 

05 грудня о 16:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Затишній в селі Неліпино, що у Свалявському районі. Загорання виникло у кафе «Любисток».

Для ліквідації на місце негайно було направлено чергові відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Загалом до гасіння залучалось 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

Оскільки будівля кафе була майже повністю дерев’яна, вогонь дуже швидко поширювався площею, тож рятувальники діяли дуже швидко та злагоджено, аби не дати полум’ю знищити споруду. Вогнеборцям знадобилось 30 хвилин, аби приборкати полум’я, а о 16:54 пожежу було остаточно ліквідовано.

Внаслідок пожежі знищено перекриття на площі 100 кв. м, 10 дерев’яних столів та 12 лавиць. Також пошкоджено 4 кв. м покриття, дерев’яну стіну на площі 10 кв. м, вікна, двері та барну стійку.

Загиблих та травмованих на пожежі не має.

Причина пожежі та загальна сума збитків встановлюється.

Також 5 рундня о 18:19 сталася пожежа в магазині будівельних матеріалів на вулиці Шевченка у смт. Великий Березний.

За інформацією У ДСНС України в Закарпатській області, вогнем знищено будівельні матеріали, покрівлю на площі 10 кв.м, пошкоджено покрівлю на площі 20 кв.м та частину майна.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

 

 

06 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів