Як планують популяризовувати закарпатський туризм наступні 4 роки

Як планують популяризовувати закарпатський туризм наступні 4 роки
Депутати обради сьогодні на сесії прийняли зміни до програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки.

 

За новою програмою передбачено зменшення суми на участь у виставкових заходах та збільшення суми на витрати з друку поліграфії, що дозволить збільшити кількість друкованої продукції про туристичний потенціал області та поширювати цю продукцію через виставкові заходи та туристично-інформаційні центри.

Більше коштів передбачено на популяризацію регіону через створення інформаційних порталів та розвиток існуючих, розробку електронних додатків для смартфонів та інших гаджетів. Збільшиться фінансування випуску друкованої продукції про Закарпаття, каталогів, карт та листівок. 

Зменшити витрати планують на утримання існуючих, знакування і маркування нових туристичних шляхів та маршрутів територією області, забезпечення інформаційного облаштування об’єктів історико-культурної спадщини у складі регіональної та національної мереж туристично-екскурсій-них маршрутів та розробку і встановлення інформаційних вказівників за маршрутами руху туристів, встановлення дорожніх інформаційних знаків, стендів тощо до історико-культурних пам’яток, внесених до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Водночас збільшать фінансування проектування та облаштування на території області стоянок для авто-, вело туристів, оглядових майданчиків вздовж автомобільних доріг, встановлення двомовних туристичних знаків, підтримку діючих та створення нових туристично-інформаційних центрів, у тому числі на станціях вузькоколійних залізниць тощо, розроблення проектно-кошторисної документації, зокрема і для відновлення  функціонування вузькоколійних шляхів області.

 

07 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів