Юні закарпатські футболісти зустрілися на спарингу в Угорщині

Юні закарпатські футболісти зустрілися на спарингу в Угорщині
У період зимової перерви команди ДЮСШ міста Берегова та «Зінедін» Ужгород (2006 р.н.) провели ряд товариських матчів в угорському с. Торпо.

 

Першими на футбольне поле зі штучним покриттям вийшли підопічні Яромира Лободи із Ужгорода. Їм довелося грати проти місцевої команди «Торпо-2005». Доросліші на рік футболіст перемогли 2:1, але гравці «Зінедіна» були не гірші.

Берегівська «ДЮСШ» впевнено розібралась із командою «Торпо-2006» - 5:1.Підопіні Ігоря Муски не дали жодного шансу угорським одноліткам. Також впевнену гру проти клубу «Торпо-2006» показали і футболісти з обласного центру, хоча при великій різниці у рахунку трохи розслабились і пропустили двічі – 4:2.

«ДЮСШ» Берегово не змогла протистояти команді «Торпо-2005». Тут впевнена перемога господарів поля – 4:0.Ігри між собою закарпатці грали з великою віддачою, але тут одні атакували, а інші забивали. Створивши маже однакову кількість небезпечних моментів рахунок матчу – 6:1 на користь Берегова. В угорському дербі перемогу святкували гравці 2005 року народження – 2:1.

За матеріалами О.Сільченко

 

10 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів