В Ізі на Хустщині машина збила матір з дитиною - хлопчик в лікарні

В Ізі на Хустщині машина збила матір з дитиною - хлопчик в лікарні
Поліція з’ясовує обставини ДТП в селі Іза Хустського району, під час якої водій «Volkswagen Passat» травмував 8-річного хлопчика та його матір.

 

Вчора, 19 грудня, в селі Іза через ожеледь автомобіль «Volkswagen Passat» після гальмування вилетів на зустрічну смугу та наїхав на двох місцевих мешканців: 8-річного хлопчика та його 29-річну маму.

Співробітники Хустського відділу поліції на місці події з’ясували, що водій «Volkswagen Passat» на чеській реєстрації не впорався з керуванням, збив двох пішоходів та в’їхав у огорожу. Внаслідок автопригоди дитину та його маму госпіталізовано до районної лікарні. Жінку після надання медичної допомоги відпущено додому. За попереднім діагнозом у хлопчика виявлено закриту черепно-мозкову травму, перелом передньої третини правого стегна та колінного суглобу, а також тупу травма живота.

У водія взято аналіз на вміст алкоголю в крові, автомобіль поміщено на спецмайданчик Хутського відділу поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За матеріалами ГУ НП в Закарпатській області

 

20 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів