Підйомник — сучасне рішення для вертикального переміщення вантажів

Підйомник — сучасне рішення для вертикального переміщення вантажів
Ключовий фактор успіху складу — висока продуктивність та ефективність логістичних операцій. При цьому одним із найскладніших завдань є організація безперебійного вертикального переміщення вантажів між рівнями складського приміщення. Саме тут вертикальні конвеєрні системи для ящиків стають незамінним рішенням, що здатне забезпечити переміщення до 2 000 ящиків на годину на висоту до 15 метрів.

 

Компанія KAPELOU, лідер у галузі інноваційних логістичних рішень, представляє власну лінійку роботизованих вертикальних підйомників для складу. Це високопродуктивне обладнання, розроблене з метою оптимізації вертикальних потоків вантажів між рівнями платформ та мезонінів, а також для використання у якості вертикального сортера.

Вертикальні конвеєри KAPELOU працюють з усіма типами тари: ящиками, гофрокоробами, лотками, пакетами та банками. Вони дбайливо транспортують вантажі у вертикальному положенні, забезпечуючи точне позиціонування каретки, плавне завантаження та вивантаження, що унеможливлює пошкодження та деформацію вантажів.

Основні плюси 

До переваг вертикальних конвеєрів можна віднести:

  1. Компактність, безшумність та надійність для переміщення вантажів вагою до 50 кг між рівнями платформи. 

  2. Модульна конструкція, що легко інтегрується в екосистему складу і забезпечує високу пропускну здатність. 

  3. Полегшений профіль витягу зі збільшеним числом ребер жорсткості, що витримує високі навантаження та зусилля скручування. 

  4. Висока швидкість руху вантажів до 3 м/с. 

  5. Мінімальна робоча площа від 0,75 до 1,1 м².

До переваг також можна віднести й тривалий термін служби та мінімальне обслуговування. Рівень шуму під час роботи конвеєра складає не більше як 65 дБ.

 

Особливості обладнання

У складських комплексах та логістичних центрах, де встановлено багаторівневе зберігання, постійно виникає необхідність переміщення ящиків та коробок між поверхами. Традиційні навантажувачі та штабелери не завжди здатні впоратися із цим завданням. 

Встановлення вертикального конвеєра вирішує одразу кілька критично важливих завдань:

  1. Забезпечує швидке переміщення товарів між рівнями, дозволяючи встановлювати кілька механізмів збільшення ефективності великих комплексів.

  2. Знижує навантаження на персонал. 

  3. Прискорює процес сортування товарів, призначених для розміщення на зберігання чи відправлення. 

Вертикальні конвеєри KAPELOU легко адаптуються до робочого простору та швидко встановлюються без необхідності розбирання мезонінів або стелажів.

Щоб вибрати та купити складське обладнання, вам варто перейти на сайт https://kapelou.com/. Підвищуйте ефективність своїх логістичних операцій за допомогою вертикальних конвеєрних систем KAPELOU — надійних, високопродуктивних та простих в інтеграції рішень для вертикального переміщення вантажів.

 

 

10 травня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів