Сесія міської ради Ужгорода затвердила кошторис міста на 2017 рік

Сесія міської ради Ужгорода затвердила кошторис міста на 2017 рік
Схвалили сьогодні на сесії і проект міського бюджету Ужгорода на наступний рік. На 2017-ий передбачили: доходи бюджету – 1 048 142,4 тис. грн., видатки – 1 047 834,9 тис. грн.

 

Також затвердили на 2017 рік резервний фонд міського бюджету у сумі 4 мільйони гривень та перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету: оплата праці працівників бюджетних установ; нарахування на заробітну плату; придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів; забезпечення харчами; оплата комунальних послуг та енергоносіїв; оплату енергосервісу; обслуговування державного (місцевого) боргу; поточні трансферти населенню; поточні трансферти місцевим бюджетам; підготовка кадрів вищими навчальними закладами І-ІV рівнів акредитації; забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування; фундаментальні дослідження, прикладні наукові та науково-технічні розробки.

Підтримали сьогодні і прогноз бюджету Ужгорода на 2018-2019 роки. Він був поданий відповідно до вимог ст. 21 Бюджетного Кодексу України і має за мету створити механізм управління бюджетним процесом, встановлення взаємозв’язку між стратегічними цілями та можливостями бюджету у середньостроковій перспективі, забезпечення передбачуваності та послідовності бюджетної політики міста. Розроблено документ з урахуванням прогнозних показників економічного і соціального розвитку України на 2018 та 2019 роки, інших законодавчих актів, постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 №404 «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року», міських програм та інших документів.

За матеріалами прес-служби Ужгородської міської ради

 

22 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів