Де святкуватимуть Новий Рік відомі закарпатці

Де святкуватимуть Новий Рік відомі закарпатці
Святкування у ресторані із ведучими та концертною програмою чи навпаки — вдома у тісному сімейному колі, відпочинок у горах або в лазні з друзями чи й взагалі за кордоном — варіантів вдосталь.

 

Де провести новорічну ніч — питання, яким перед Новим роком заморочуються тисячі. Журналісти вирішили поцікавитись у відомих закарпатців, де Новий рік зустрічатимуть вони.

Гумористи “Нашої файти” Михайло Карпенко та Павло Мандзич святкуватимуть на… роботі. Міша розповідає:

“Цей Новий рік зустрічатиму зі своєю коханою половинкою — Павлом Мандзичем. Ми уже 8 років поспіль під час святкових корпоративів розділяємо погарчик шампанського після привітань різних президентів”.

А от фронтмен гурту “Триста8ісім” Паша Генов працювати не планує:

“Цей Новий рік святкуватиму з родиною та друзями. Якраз і рідні з-за кордону приїжджають на свята. На жаль, мало часу з ними проводжу, тож такої нагоди не хочу впускати. Даруватиму те, чого їм не вистачало протягом року!”

Хірург-невідкладник Олександр Данилюк Новий рік останніми роками не святкує:

“Три роки тому святкував на Майдані, а останні два не святкую. Особливих планів і на цей Новий рік не маю, але точно знаю, що не хочу феєрверків, активного святкування — поки триває війна, не визнаю цього. А щодо подарунків… я на Новий рік подарунків не дарую — подарунки у мене на Різдво;)”

Туризмознавець Федір Шандор теж не проміняв рідний край на подорожі — святкуватиме вдома з родиною. Розповідає, що мають новорічну традицію — варити в новорічну ніч бограч. Ну, а з подарунків — виключно солодощі.

Голова Закарпатської ліги КВН, фотограф Сергій Денисенко каже, що для нього Новий рік — сімейне свято, яке традиційно відзначає у родинному колі.

“Мої діти щиро вірять у Діда Мороза та всі дива, які відбуваються у цю ніч, отже ми стараємось зробити це свято яскравим саме для них. Обов?язково зайду у гості до свого друга дитинства, щоб провести старий рік. Цій традиції вже багато років, навіть не порахую, скільки. А опівночі у колі найрідніших піднімемо келихи шампанського і, звичайно, загадаємо бажання. А ще Новий рік – чудова нагода зробити паузу у русі, підбити підсумки та намітити цілі на наступні 12 місяців. З Новим роком, друзі! Хай все буде добре”!

Ще один тепер уже закарпатець (у душІ так точно) фотограф Харі Крішнан Новий рік святкуватиме не в рідній Індії, а в Україні.

“Цей Новий рік я буду відзначати в Ужгороді з друзями. Хоча не полишаю надій, що вдасться відправитися в гори”, – каже хлопець.

За матеріалами Zakarpattya.net

 

28 грудня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів