Андрій Андріїв привітав колектив ужгородської амбулаторії з Різдвом та обговорив плани з реконструкції закладу

Андрій Андріїв привітав колектив ужгородської амбулаторії з Різдвом та обговорив плани з реконструкції закладу
Про це депутат Закарпатської обласної ради написав на своїй сторінці у Фейсбуку.

 

"Амбулаторія загальної практики сімейної медицини, що по вулиці Перемоги, 161, має нового керівника – Еліну Анталовську. Сьогодні разом з депутатом Ужгородської міської ради Віталієм Готрою привітали Еліну Георгіївну з призначенням на посаду, побажали успіхів на новій ділянці роботи. Поздоровив з Різдвом Христовим та вручив новорічні подарунки працівникам медичного закладу. У них – велика й непроста ділянка роботи, обслуговують майже 15 тисяч ужгородців. Крім того, на базі цієї амбулаторії діє тренінговий центр від УжНУ для сімейних медиків усієї області.

Обговорили й питання, які новий керівник планує вирішити вже найближчим часом, та чим, як депутат обласної ради від Ужгорода, зможу допомогти. Йшлося про те, щоб розширити амбулаторію за рахунок приміщення колишньої аптеки, яка вже тривалий час не працювала. Тут, зокрема, планують зробити конференц-зал на 30 місць для навчання лікарів і медсестер та проведення школи майбутніх матерів, буде й оглядовий кабінет для жінок з метою онкопрофілактики.

Думаю, об’єднавши зусилля обласної та міської влади, нам вдасться покращити та забезпечити гідні умови і для роботи лікарів, і для пацієнтів", - відзначив Андрій Євстахович.

 

06 січня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів