Гандболістки "Карпат" поступилися "Галичанці" і налаштовуються на Швейцарію

Гандболістки "Карпат" поступилися "Галичанці" і налаштовуються на Швейцарію
«Галичанка» переконливо бере реванш в другому матчі

 

Другий матч 8-го туру чемпіонату України з гандболу в жіночій Суперлізі в Ужгороді між нашими  «Карпатами» та львівською «Галичанкою» проходив уже без інтриги, як у вчорашньому двобої.

Тренерський штаб львівської команди, мабуть, як слід проаналізував свою першу гру, зробив перестановки в ігрових ланках. «Галичанка» з перших хвилин почала забивати один гол за іншим, натомість господарки ніяк не могли пробити володіння галицької команди, де на останньому рубежі відмінно діяла Гілязетдінова. Лише на 16-й хвилині, програючи від львів’янок 0:9, Яна Готра закидує перший м’яч. Перший період завершився переконливою перемогою львівської команди – 13:5.

У другому періоді гості не збавили обертів й продовжували тиснути на нашу команду, та й попереду підопічні Бориса Петровського припускалися прикрих помилок, як наслідок отримували в відповідь голеві контратаки. Тож в кінцівці результат – 16:26, цілком відповідав грі.

Після матчу головний тренер карпатівок Борис Петровський зазначив:

«Ми припустилися купи помилок, рівень майстерності гандболісток «Галичанки» переважає, та й лава запасних у нас куца. Не вдалося замінити, тих кравчинь, які випали через травми.  Ну нічого, ця гра вже історія – в середу ми вже відправлятимемося до Швейцарії на поєдинок Кубку Виклику, тож вже налаштовуємося на цей матч».

Після цього поєдинку «Галичанка» знову відновлює свою перевагу в 4 очки в турнірній таблиці.

За матеріалами Романа Сенишина

 

05 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів