Виконком Ужгородської міськради прийняв ряд важливих рішень для містян

Виконком Ужгородської міськради прийняв ряд важливих рішень для містян
Сьогодні відбулося засіданні виконкому Ужгородської міськради.

 

Перелік актів списання багатоквартирних житлових будинків із комунального балансу міста затвердили сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міськради.

Голови правлінь ОСББ «Залізнична, 4/22», «Минайська, 8», «Генерала Свободи, 3» повинні забезпечити належне утримання спільного майна багатоквартирного будинку: прибирання прибудинкової території; прибирання підвалу, технічних поверхів та покрівлі; технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення, зливової каналізації; дератизацію та дезінсекцію; обслуговування димових та вентиляційних каналів; технічне обслуговування мереж електропостачання та електрообладнання; проведення поточного ремонту.

Також рішенням, прийнятим на сьогоднішньому засіданні затвердили акт приймання-передачі житлового будинку за адресою вул. Жемайте, 14 у комунальну власність.

Також, розглянувши пропозиції громадської комісії з розгляду житлових питань, виконком міської ради Ужгорода сьогоднішнім рішенням прийняв на квартирний облік 4 ужгородців, а також зняв із квартирного обліку та виключив зі списків черговості сім’ї 4 громадян у зв’язку з відсутністю підстав для надання інших житлових приміщень. Крім того, 6 ужгородцям погодили приватизацію квартир (будинків), 15 ужгородцям - приватизацію житлових приміщень у гуртожитках.

Відтак три дозволи на проведення робіт із порушення цілісності об’єктів благоустрою (розриття) надали на сьогоднішньому засіданні виконкому. Зокрема, протягом 5 діб мають облаштувати каналізацію для багатоквартирних будинків на вул. Гойди; водопостачання та каналізацію приватного будинку на площі Постолакі та газопостачання до багатоповерхівки на Грушевського, 2.

Як і зазвичай, рішення передбачає умови проведення робіт і контроль за відновленням після їх завершення.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

22 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів