Роботи майбутніх видатних закарпатських художників розігруються в аукціоні «Твори добро»

Роботи майбутніх видатних закарпатських художників розігруються в аукціоні «Твори добро»
Дорогу молодим! Основними лотами мистецького аукціону «Твори добро» стануть роботи майбутніх видатних художників Закарпаття

 

Конкурс «Твори добро», який започаткував ужгородський чемпіон – кінь Дайміо став всеукраїнським, окрім діток із Ужгорода свої роботи також  надіслали учасники з Києва, Львова, м.Ізюм, Харківської області, м. Хмельницький. Прийом робіт на конкурс завершився 20 лютого і фіналісти вже відібрані. Однак учора Дайміо отримав портрети коней у виконанні вихованців ПАДІЮНу та був вражений: це справжні шедеври мистецтва!!! Тому було прийнято рішення, що саме ці роботи майбутніх  видатних художників Закарпаття стануть основними лотами аукціону, а не роботи іменитих митців, як ми анонсували раніше.

Запам’ятайте ці прізвища Ортутай Марина, Зятек Марічка, Стрижак Павло, Коваль Софія, Пастеляк Анастасія  та вже завтра Ви зможете придбати їхні неймовірні картини у галереї  ІЛЬКО о 15:00. Усі отримані кошти від продажу даних робіт буде передано на розвиток творчих здібностей вихованців  Ужгородського родинного будинку «Нова сім’я» – діток-сиріт і дiток, позбавлених батьківського піклування.

На аукціоні «Твори добро» також буде представлено один таємний лот, скажемо тільки, що він стане сюрпризом для прихильників творчості видатного закарпатського художника Йосипа Бокшая.

Прес-служба Міста без кордонів

 

 

24 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів