Приховавши у тайнику сигарети на сто доларів, закарпатець втратив автомобіль

А італієць при перетині кордону намагався приховати 5 тисяч у.о.

 

У ніч з понеділка на вівторок на митному посту ?Ужгород? при в?їзді в Україну громадянин ?талії при проходженні митного контролю намагався приховати 5 тисяч доларів у валізі, яка знаходилася у салоні автомашини. При заповненні декларації чоловік не вказав про наявність у нього вказаної валюти, чим і порушив митні правила. Отож, незадекларована валюта була вилучена ужгородськими митниками.
А вчора, 18 липня, наш співвітчизник при виїзді з України на митному посту ?Ужгород? намагався нелегально провести 47 блоків цигарок вітчизняного виробництва. Ці тютюнові вироби чоловік приховав у багажному відділенні автомобіля ?Опель Омега?. Ужгородські інспектори виявили тайник у вигляді подвійного дна, де знаходилися приховані цигарки. Таким чином, сигарети вартістю 553 гривні та іномарка, як засіб для переміщення безпосередніх предметів порушення митних правил, вилучені. Вартість автівки близько 18 тисяч гривень.
На днях також на українсько-словацькому кордоні на митному посту ?Ужгород? було виявлено у причепі автомобіля марки ?Фіат Пунто? під керуванням громадянина Польщі 300 блоків сигарет вітчизняного виробництва. В ході митного контролю полякові було запропоновано заповнити митну декларацію, де він вказав про наявність у нього 700 ?вро та 350 доларів США. Під час усного опитування 30-річний чоловік заявив, що ніяких предметів, що підлягають митному декларуванню у нього не ма?. Однак, у боксі поглибленого догляду у причепі автомашини було виявлено тайник у вигляді подвійного дна, де знаходилися приховані цигарки. Відтак, ужгородськими митниками було вилучено тютюнові вироби вартістю 2 250 гривень, автомобіль 2003 року виробництва вартістю близько 67,5 тисяч гривень та причеп вартістю 3,6 тисяч гривень. Загальна вартість вилученого склада? 73,3 тисячі гривень.

Вікторія Сенгетовська,
гол. інспектор по зв?язках з громадськістю
та ЗМ? Ужгородської митниці

 

19 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів