Закарпатці зможуть літати до Німеччини та Польщі, щоправда, зі Львова

Закарпатці зможуть літати до Німеччини та Польщі, щоправда, зі Львова
Нові рейси авіакомпанії виконуватимуться на літаках Airbus A320 на 180 місць і А321 на 230 місць.

 

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з 18 червня поточного року почне виконувати польоти зі Львова до столиці Німеччини Берліна, а з 25-26 серпня – запустить три нові рейси з Києва до польських міст Познань та Люблін і Франкфурт-Хан у Німеччині.

Читайте також Авіакомпанія Bravo Airways припиняє рейси "Одеса-Київ-Одеса" - джерело Як повідомили в прес-службі авіакомпанії, забронювати квитки можна на офіційному сайті перевізника за тарифами від 579 грн/19,99 євро в одному напрямку, включаючи всі податки та обов'язкові збори.

Зокрема, нові рейси авіакомпанії виконуватимуться на літаках Airbus A320 на 180 місць і А321 на 230 місць. Зокрема, нові рейси до столиці Німеччини виконуватимуться з 18 червня щосереди і щонеділі, а польоти до Познані й Любліна здійснюватимуться, починаючи з 25 серпня, щопонеділка і щоп'ятниці, а рейси до Франкфурт-Хан - починаючи з 26 серпня, щовівторка, щочетверга, щосуботи. 

Таким чином, з урахуванням нових рейсів, Wizz Air пропонує з українських аеропортів лоукост-перельоти за 21 напрямком до 8 країн, тоді як вся мережа авіаперевізника складається з 138 маршрутів у 40 країнах.

"Нові маршрути з Києва до Познані, Любліна і Франкфурт-Хана, рейси на яких почнуть виконуватися в серпні, сприятимуть подальшому розвитку економіки, туризму та пов'язаних з ним галузей, одночасно посилюючи бізнес-зв'язки між країнами. Крім того, вже з червня Wizz пропонує своїм клієнтам у Львові чудову можливість перельотів за доступними цінами до Берліна", - зазначила менеджер з комунікацій Wizz Air Соріна Ратц.

УНІАН

 

13 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів