За що платимо гроші: як змінилася вартість продуктів на Закарпатті

За що платимо гроші: як змінилася вартість продуктів на Закарпатті
Ціна їжі. Вартість продуктів харчування.

 

Ціни на продукти в Закарпатті, як завжди "стрибають". Відтак рибна продукція в краї під час Великого посту дещо подешевшала.

Однак молочна продукція зросла на 20%. Разом з тим часник можна назвати "золотим" – кілограм коштує від 110 грн, кілограм моркви – від 7 грн, цибуля та буряк - стільки ж.

Водночас продавці зазначають, що пенсіонери зараз купують по 1-2 сосиски, якого не було ніколи в житті...

Телекомпанія М-студіо

 

14 березня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*