Закарпатець не дав утекти злодіям, які грабували його оселю

Закарпатець не дав утекти злодіям, які грабували його оселю
Злочинців виявилось двоє.

 

Під час виїзду на повідомлення по лінії «102» спільний наряд поліції охорони Закарпаття та Іршавського ВП Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області затримали двох хлопців, що намагалися «обчистити» будинок у місті Іршава.

Невідомі проникли у будинок, коли господарів вдома не було. Зловмисники було розпочали поратись у пошуках здобичі. Однак господарі вчасно повернулися додому. Помітивши сліди проникнення, одразу зателефонували в поліцію.

Поліцейські охорони разом з колегами Іршавського ВП якраз патрулювали містом. Об 11.50 отримали повідомлення від чергового і одразу відправились на місце події.

Однак, і господар не сидів, склавши руки: заблокував непроханих гостей у помешканні. Поліцейські, прибувши на місце події, дотримуючись заходів особистої безпеки, затримали законопорушників.

Власне, злочинців виявилось двоє – неповнолітній місцевий житель, та безробітний 18-тилітній житель сусіднього села - Вільхівка.

Як виявилось, молодики намагалися поживитись, викравши золотих коштовностей загальною вагою близько 50г, грошей у сумі майже 300 доларів та вісім пляшок горілки.

На місце події було викликано СОГ Іршавського ВП Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

Наразі проводиться подальша перевірка.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

17 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів