Не тільки "крутий" посадовець давав, а ще й "крутий" брав – у сусідів Закарпаття хабарницький мега-скандал

Не тільки "крутий" посадовець давав, а ще й "крутий" брав – у сусідів Закарпаття хабарницький мега-скандал
У сусідній із Закарпаттям Львівщині одразу два високопосадовці "вляпалися" у скандал із хабаром – 40 тисяч доларів. Заступник начальника Львівської митниці нібито давав таку суму військовому прокурору Львівського гарнізону.

 

Утім, Генеральний прокурор України Юрій Луценко переконаний: усе було і наводить у своєму дописі на Фейсбук не лише подробиці, а й прізвища:  

"… слідчі військової прокуратури Західного регіону України спільно з співробітниками УЗЕ НПУ задокументували факт надання військовому прокурору Львівського гарнізону майору юстиції Савинцю В.В. неправомірної вигоди у розмірі 40 тис. доларів США заступником начальника Львівської митниці ДФС України Шокалом В.С. (на даний час відряджений та тимчасово виконує обов'язки заступника начальника Івано-Франківської митниці ДФС України) за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження щодо виявлених фактів щомісячних зборів хабарів від підлеглих працівників за сприяння в просуванні по службі та переміщення контрабанди через державний кордон України фізичними та юридичними особами. 

Гроші передавали у тубусі з-під ірландського віскі, які виявлені і вилучені у повному обсязі під час проведення огляду місця події. Митника затримано".

 

18 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів