Наша молодіжна збірна сьогодні побореться за путівку до Євро-2017

Наша молодіжна збірна сьогодні побореться за путівку до Євро-2017
У її складі - представниці Закарпаття.

 

Молодіжна збірна України з гандболу, яка проводить відбірковий цикл до фінальної частини чемпіонату Європи-2017 у Хорватії вже зіграла два поєдинки. 

17 березня у першій зустрічі наша молодіжна зуміла вирвати перемогу в збірної Фінляндії – 26:25 (перший тайм – 13:12). У складі нашої команди 7 м’ячів закинула наша Яна Готра, 3 провела «карпатівка» Анастасія Мелекесцева, два м’ячі на рахунку вихованки ужгородської СДЮСШОР «Карпати» Мілани Шукаль. 

Учора,  18 березня наша збірна зіграла другий матч відбірного циклу. Суперником наших дівчат була збірна Голландії.

На жаль,  у цьому поєдинку юні українки зазнали нищівної поразки від голландської молодіжної збірної – 17:32 (перший тайм -10:13 ). У складі молодіжної збірної на майданчик виходили представниці Закарпаття – Єлизавета Воронько, Яна Готра, Олександра Фурманець, Анастасія Мелекесцева, Мілана Шукаль, Теа Чіковані.

Сьогодні українки зіграють ще один поєдинок з господарями -  збірною Хорватії. З групи до фінальної стадії  Євро-2017 виходять дві команди.  Станом на сьогодні наша команда з двома очками в активі займає третю сходинку, тож для того, щоб пробитися до фіналу ЧЄ потрібно перемагати лідера – хорватів та сподіватися на позитивний результат у матчі Голландія- Фінляндія.

Команда

Ігри

Очки

1

Хорватія

2

4

2

Голландія

2

2

3

Україна

2

2

4

Фінляндія

2

0

Роман СЕНИШИН

 

19 березня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів