Закарпаття: Балогу викликають до суду 28 липня

Слухання за позовом Віктора Балоги до газети "Старий Замок Паланок" на суму в 125 000 гривень перенесено на 28 липня в міськрайонному суді міста Мукачеве, бо редакція газети знаходиться саме в цьому місті. Предметом невдоволення губернатора стали інтерв’ю його опонентів, особливо його головного критика - народного депутата Сергія Ратушняка.

 

Однак до цього невдоволення сміливо можна приплюсовувати ще одне: не так давно газета "Паланок" утворилася в результаті внутрішнього розколу в газеті "Старий замок", яка була підконтрольна Балозі. При цьому все нажите редакці?ю майно дісталося "Замку", тому "Паланок" весь час свого незалежного існування знаходиться на межі виживання. Відповідно, сума позову, заявлена Балогою, абсолютно нереальна для редакції.

Як повідомлялося, 19 липня редактор місцевої газети "Паланок" Юрій Клованич повідомив, що голова Закарпатської облдержадміністрації В.Балога подав на газету в суд. Також повідомлялося, що при минулому режимі видання пережило чотири позови від екс-губернатора ?вана Різака (всі були відхилені Апеляційним судом). Однак ця інформація не відповіда? дійсності, оскільки, як повідомили в прес-службі обкому СДПУ(О), колишній голова Закарпатської ОДА ?ван Різак жодного (!) разу не подавав у суд на жодний (!) засіб масової інформації чи на журналіста. Про це він неодноразово наголошував на своїх прес-конференціях, що можуть підтвердити і журналісти, які відвідували зустрічі з губернатором.

Вісник

 

23 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів