Закарпаття: у четвер на ранчо “Золота гора”

“Беляков каже, що ми наберемо на Закарпатті 50+1 %, а Ледида каже, що нам досить і 30 %, бо треба ще й іншим партіям щось набрати - от і весь конфлікт.”

 

У четвер на ранчо ?Золота гора? відбулася нарада керівників ?Партії регіонів? з активом з 8 областей. Пояснити політику партії приїхали власне засновник ?ПР? і партійний заступник Януковича Володимир Рибак, нардепи ?гор Шкіря, Михайло Чечетов та інші.

На прес-конференції В. Рибак повідомив: ?Другий раз блоку ?За?дУ? не буде, ми на це не підемо.? Отож ?регіонали? вирішили, що на виборах-2006 не будуть блокуватися за вказівкою з центру, а дадуть осередкам партії визначитися на місцях, з ким би вони хотіли бути в блоці.



За словами В. Рибака, наразі у перемовинах беруть участь понад 30 партій. У другій половині вересня відбудеться з?їзд ?ПР?, на якому й заслухають пропозиції регіональних керівників щодо блокування на місцях. Лідер закарпатських ?регіоналів? Олександр Ледида наразі впевнений тільки в одному: ?Однозначно ми не будемо блокуватися в нашому регіоні з СДПУ(о).? Таку заяву О. Ледида мотивував порушеннями, які есдеки чинили під час виборів-2004. За його переконанням, блок з есдеками тільки нашкодив би іміджу ?ПР?. Попри це, В. Рибак не виключа? варіанту, коли у різних регіонах будуть різні конфігурації блоків за участі ?ПР?. У відповідь на слова про те, що Нестор Шуфрич ще зовсім недавно був призначений речником Януковича, В. Рибак відповів, що наразі Шуфрич ? заступником голови іншої партії і Януковичу нічого не радить.



Про конфлікт між обласним ?регіоналом? Ледидою та ужгородським керівником ?ПР? Ю. Беляковим заступник Януковича сказав, що особливого конфлікту тут нема: ?? повна довіра Олександру Ледиді, а раз так, то і відповідальність буде повна.? Екс-голова Фонду держмайна Михайло Чечетов роз?яснив: ?Беляков каже, що ми наберемо на Закарпатті 50+1 %, а Ледида каже, що нам досить і 30 %, бо треба ще й іншим партіям щось набрати - от і весь конфлікт.?



За словами О. Ледиди, в області з ?Партії регіонів? вийшли 36 осіб, але попри це, чисельність організації зросла, бо прийшли й нові люди, відтак наразі парторганізація налічу? 7434 членів партії.



"Газета"

 

23 липня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів