Закарпатська трійця дівчаток з прізвищем Нежив вразила всіх, виборовши "золото" та "срібло"!

Закарпатська трійця дівчаток з прізвищем Нежив вразила всіх, виборовши "золото" та "срібло"!
Днями на Закарпатті проходили міжнародні змагання з тхеквондо, в якому взяли участь 150 юних спортсменів з кількох міст України і Словаччини (м. Сніна). Крім хлопців у турнірі взяли участь і шестеро дівчат...

 

Варто сказати, що наші юні землячки також, як кажуть, не пасли задніх і показали досить гідний результат. У турнірі взяли участь і три сестри Нежив (дві рідні й одна двоюрідна): Софія (10 років), Уляна (6 років) та Єлизавета 13 років). Варто сказати, що всі дівчата показали достойні результати. Уляна виборола перше місце, а Софія і Єлизавета здобули другі місця. Дві старші сестрички протистояли суперницям із Вінниці й Дніпра.

Загальнокомандне перше місце зайняла команда з Дніпра, друге місце вибороли словацькі спортсмени, третю сходинку посіла Вінниця. Та наші юні бійці також показали досить непоганий результат завоювавши 5 золотих, 12 срібних та 17 бронзових медалей. Усього ж у міжнародному змаганні взяли участь 50 ужгородських спортсменів.

Софія Нежива невдовзі поїде на міжнародні змагання в словацьке місто Тренчин. Отож побажаємо нашій юній землячці повернутися звідти з перемогою.

Іван ЛАДЖУН, ОBOLOK

 

08 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів