«Вопак» зі «Славістом» боротимуться за Кубок Ужгорода

«Вопак» зі «Славістом» боротимуться за Кубок Ужгорода
Вчора став відомий другий фіналіст Кубка Ужгорода з футболу .

 

Перший півфінальний поєдинок відбувся 12 квітня, у Баранинцях - ФК «Зінедін» приймав «Вопак».

Хоч матч і проходив за невеликої ігрової переваги номінальних господарів – гравців «Зінедіна» та забити команді супермаркету шанувальники тренера мадридського «Реала» не змогли. Основний час гри завершився без голів. Тож все вирішувала серія післяматчевих пенальті. А от у цій справі більш досвідченіші гравці «Вопака» зуміли «перестріляти» зінедінців – 8:7 й проторувати собі шлях до фіналу.

В іншому півфінальному протистоянні за путівку до фіналу на полі ужгородської ЗОШ №7 боролися «Радванка» та «Славіст», останні захищають честь славістичного університету. 

В цілому вийшла рівна гра, видовищність якої зіпсувала погода – сильна злива. Тому на перший план в двобої вийшла фізична готовність гравців та силова боротьба. Футболісти «Радванки», хоч і створили кілька голевих нагод та реалізувати їх в голи не зуміли. Натомість, за 15 хвилин до завершення поєдинку потужний удар «славіста» Богдана Павлича став цілковитою несподіванкою для голкіпера «Радванки». Як виявилося цей гол став єдиним у матчі.

Тож у фіналі, який відбудеться на міському красені-стадіоні «Автомобіліст» зустрічатимуться «Вопак» зі «Славістом».

Дату та час початку фіналу Кубка Ужгорода повідомимо наших читачів згодом.

Семен МИХАЙЛИК.

 

14 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів