«UzhorodOpen» зібрав світову еліту танцю

«UzhorodOpen» зібрав світову еліту танцю
Цими вихідними (22-23 квітня) в нашому обласному центрі відбулося грандіозне спортивне дійство – 15 міжнародні змагання з танцювального спорту «UzhorodOpen», які відбулися в спорткомплексі «Юність».

 

Свою майстерність у двох програмах – латині та стандарт демонстрували 1200 танцювальних пар з 21 країни світу, які були розподілені на 30 вікових та класових  категорій. До слова, у складі суддівської колегії були представники з таких далеких країн як Японія та Південно-африканська республіка (ПАР).

Найбільшу увагу глядачів привернули змагання дорослих танцюристів, де виокремлювалася німецька пара, яка в підсумку й посіла перше місце.

У рейтингових змаганнях в програмі стандарт у віковій групі «молодь +дорослі» перемогла пара з Братислави (Словаччина) Тауке Туребеков та Софія Імбондо. З українських дуетів в цій програмі бронзові нагороди вибороли Микита Ігнатенко та Ганна Постова з Києва.

У латині в цій номінації перемогла польска пара Патрік Возняк-Юстина Поляковська. Приємно, що третю сходинку в цій програмі посіла пара з ужгородського клубу «Грація»: Володимир Фіцай-Богдана Туркевич.

Загалом вийшло чудове свято для шанувальників елітарного спорту.

Семен МИХАЙЛИК

 

24 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів