Драматичний фінал кубка Ужгорода

Драматичний фінал кубка Ужгорода
Фінал кубка м. Ужгород

 

Стадіон «Автомобіліст» м.Ужгород

«Славіст» - «Вопак» - 2:2 (по пенальті  -1:3)

Голи: Сурмач 48, Хміль 54 – О. Лукачина 73 ,Фенцик83

«Славіст»: Дитюк Володимир, Кривяник Петро, Кундрик Сергій (к) (Варцаба Владислав 62) , Боднар Юрій, Микуланинець Михайло, Шимон Олександр (Сурмач Віталій 46), Павліш Іван, Папарига Роман, Хміль Михайло, Павленко Антон.

Запасні: Тарасов Вадим, Чегіль Денис, Сивак Олександр, , Дячук Олександр, Магдинець Віктор.

Тренер: Яворів Олег

«Вопак»: Цегоцький Анатолій, Рущак Василь, Плиска Роман, Плиска Тарас, Рущак Ярослав (к), Ходаковський Віталій, Лукачина Анатолій, Муранський Микола, Лукачина Олександр, Федьо Юрій (Фенцик Віталій 74), Олашинець Василь .

Запасні: Коштура Юрій, Чульба Юрій, Балог Амід, , Глазада Іраклій, Петканич Орест.

Тренер: Пеца Олександр

Арбітр: Вадим Запрутняк

Асистенти арбітра: Денис Дудаш, Мирослав Горгош

Інспектор ФФЗ: Йосип Шитєв;

Делегат ФФЗ: Митровський Михайло.

27 квітня, у четвер на міському стадіоні «Автомобілісті» відбувся фінал Кубка міста. За цей трофей боролися «Вопак» та колектив славістичного університету «Славіст».

Фаворитом фінального двобою вважався колектив «Славіста», який був створений на базі чопської команди та розбавлений гравцями мукачівського «Мункача» та захисником ФК «Середнє» Сергієм Кундриком.

Перша половина тайму проходила під контролем «Славіста», які більший відрізок часу провели на половині поля команди супермаркету. Однак створити реальні голеві нагоди не змогли, напівмоменти були в Антона Павленка, Івана Павліша та Анатолія Павліша, однак їх пострілам забракло  точності.

Друга половина зустрічі була куди цікавішою. Віталій Сурмач, який щойно з’явився на полі – чи не в першій атаці за своєї участі зумів забити. Він пробігся лівим флангом, доволі легко обійшов оборонців і точно поклав м’яч у дальній кут. Після цього він дуже своєрідно відзначив свій гол – підбіг до кутового прапорця і зімітував пса, який мітить свою територію , кажуть, що такі святкування-шоу виробляє й гравець «Наполі» Дріс Мертенс.  Раджу Віталію трохи скромніше святкувати голи, бо відверто такі дії не додають іміджу гравцю. Вже менш ніж за 10 хвилин перевагу «Славіста» подвоїв зі штрафного Михайло Хміль, який вдало пробив у ближній від кіпера кут воріт.

Здавалося все для «Славіста» складається якнайкраще й команда потроху дограє матч за сприятливого результату. Та й тренер студентського колективу мабуть зарано повірив у перемогу й почав робити заміни, які й вплинули на кінцевий результат двобою. Поле залишив досвідчений захисник й лідер славістів С.Кундрик, замість О. Яворів випустив молодого Варцабу. Потроху «Вопак» відтіснив гру на половину поля суперника, а невдовзі одна із так завершилася взяттям воріт – Олександр Лукачина вдало відіграв на добиванні. А вже близько до завершення матчу «Вопак» зрівняв рахунок у матчі й перевів поєдинок в серію післяматчевих пенальті.

А от уже в пробитті стандартів більш переконливіше виглядали гравці «Вопака», які тричі вразили володіння Дитюка, а пропустили всього один.

Нагороджували фіналістів та переможців кубка заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак та голова міської федерації футболу Віктор Качур.

Роман СЕНИШИН

uzhgorod.net.ua

 

 

28 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів