"Мені дуже цікаво, як сприймуть мої пісні ужгородці"

"Мені дуже цікаво, як сприймуть мої пісні ужгородці"
Про це на прес-конференції в Ужгороді сказала учасниця проекту «Голос країни» Христина Соловій.

 

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Христини Соловій. Принцеса лемків Христина Соловій — учасниця проекту «Голос країни», яка своїм шармом та щирістю вразила Святослава Вакарчука та підкорила усю Україну — завітала до Ужгорода із великим сольним концертом у рамках всеукраїнського туру «Жива Вода 2017». Концерт відбудеться о 19:00 у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі.

Христина Соловій розповіла: «У цьому турі я наживо представлю все найкраще, що відбулося у моїй творчості за останні два роки. Зі мною на сцені будуть одні з найпрофесійніших музикантів країни. Зіграємо улюблені композиції із альбому “Жива вода” та ексклюзивно у кожному місті презентуємо мої авторські пісні з майбутнього альбому, серед яких і новий сингл «Хто, як не ти?».

«Я ніколи не мріяла про такий спосіб подорожування Україною, але це мене дуже тішить, - розповіла співачка про свій тур. – У мене є пісня із закликом весни і я впевнена, що завтра, після того, як пісня прозвучить, в Ужгород прийде тепла весна. Я дуже начувана про ваше місто, про сакури, я зачарована і сподіваюся, що після концерту матиму трохи часу погуляти».

Христина Соловій побувала на Закарпатті вперше, хоча багато чула про нього від друзів. «У мене Ужгород асоціюється з річкою, з деревами. А ще мені дуже цікаво, як сприймуть мої пісні ужгородці», - каже дівчина.

Христина Соловій розповіла, що міст для кліпу «Хто, як не ти?» виготовив львівський коваль із 25 тисяч сірничків. Ідея кліпу полягає в тому, що без минулого немає майбутнього, але інколи необхідно палити мости, щоб йти далі.

Співачка також розповіла про історію своєї родини, складну долю дідуся через операцію «Вісла». «Сім’я завжди переживає за мене, особливо через тур, але зараз радіють, дуже підтримують, дуже часто дзвонять», - каже Христина Соловій.  

"Жива вода" — дебютний альбом Христини Соловій, у якому лемківська пісня поєдналась у сучасних аранжуваннях із поп-роком, блюзом та джазом. Продюсером альбому став Святослав Вакарчук. Від часу випуску платівка набрала майже 2 млн прослуховувань, отримала схвальні відгуки критиків та потрапила у ТОП кращих альбомів року. Відеокліпи на пісні Христини Соловій б'ють рекорди українського YouTube за кількістю переглядів. Співачка є лауреатом премії “Золотий Аристократ 2015” Радіо "Аристократи", переможницею національної премії Yuna-2016 у номінації “Кліп року” за відео на пісню “Тримай”. 

Слухати альбом "Жива вода":

https://soundcloud.com/khrystyna-soloviy/sets/zhyva-voda

 

30 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів