Полісмени Закарпаття "замочили" донецьких!

Полісмени Закарпаття "замочили"  донецьких!
Вчора, 29 квітня, в селі Кам’яниця Ужгородського району відбувся товариський матч з міні-футболу за участю працівників поліції Закарпатської та Донецької областей.

 

Команди Головних управлінь Національної поліції Закарпаття та Донеччини зіграли товариський матч з міні-футболу в рамках проекту «Схід і Захід разом». Підтримати команди приїхали діти з Донецької області, які зараз відпочивають у центрі учнівської молоді «Арніка».

Вчора, 29 квітня, в селі Кам’яниця Ужгородського району відбувся товариський матч з міні-футболу за участю працівників поліції Закарпатської та Донецької областей. Перемогу за результатами гри здобули господарі турніру. Закарпатці забили шість м’ячів у ворота суперників проти п’яти пропущених.

Найкращим гравцем від Закарпаття визнано Богдана Степанова, від Донеччини – Олександра Вербовського, а найкращим голкіпером матчу став гравець команди гостей Сергій Йопипчук. Нагороди та медалі гравцям вручили голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, заступник Голови Нацполіції – начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін та начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин.

Підтримати футбольні команди в Кам’яницю приїхали духові оркестри поліції Донецької та Луганської областей. Вони виконали Державний Гімн України та забезпечили музичний супровід. Крім цього, спортсменів підтримали діти з центру учнівської молоді «Арніка». Нагадаємо, що тридцятеро юних мешканців Донецької області відпочивають у нашій області в рамках проекту «Схід і Захід разом». Разом із ними там навчаються, а сьогодні приїхали на футбол діти з Рахівщини.

Начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин розповів, що запропонував дітям з Донецької області відкласти заплановані Закарпаттям екскурсії та відвідати футбольний матч, організований поліцією. На це діти радо відгукнулися та належно підготувалися до гри: вони заримували багато спортивних гасел про єдність Сходу та Заходу та намалювали тематичні плакати. Роман Стефанишин також розповів, що тепер команда із Закарпаття поїде на аналогічний турнір в Маріуполь.

Під час урочистого відкриття матчу було наголошено на тому, що це черговий крок у рамках співпраці та взаємодії двох крайніх точок нашої держави.

Заступник Голови Нацполіції – начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін розповів про те, що співпраця між поліціями Донеччини та Закарпаття розпочалася за попереднього керівника ГУНП в Закарпатській області, тому особливо приємно те, що вона продовжується і зараз.

«Рік тому тоді ще начальник Закарпатської поліції Сергій Князєв і я – начальник поліції Донеччини запропонували таких захід: привести сюди дітей з Донеччини. Дітей, які з війни, які живуть на лінії розмежування, і в них урок в школі починається з бомбардування і під бомбардування закінчується. Тому ми їх привезли і після часу, проведеного на Закарпатті, діти налагодили стосунки з місцевими. На запрошення Романа Ігоровича Стефанишина не тільки діти, але й ми приїхали на Закарпаття, щоб на спортивному майданчику провести свого роду турнір», – розповів генерал поліції В’ячеслав Аброськін.

Футбольний матч подарував багато хороших емоцій і гравцям, і глядачам. Донеччани обіцяли відігратися на своєму стадіоні в наступній грі, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Після цього два оркестри поліції виступили на Театральному майдані в Ужгороді, їх гру можна буде послухати і завтра, 30 квітня, на фестивалі «Сакура-Фест».

 

30 квітня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів