Ужгород біжить: Wings for Life World Run

Ужгород біжить: Wings for Life World Run
Біжи разом зі всім світом, де б ти не був.

 

Будь частиною глобального забігу – 7 травня о 14:00.

Дистанція: від 100 метрів до 100 кілометрів.

Wings for Life World Run – це всесвітній благодійний забіг, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. Учасники стартують одночасно по всьому світу, об’єднуючи 6 континентів. Серед бігунів – початківці, досвідчені бігуни, професійні спортсмени та учасники у інвалідних візках. 

Унікальною особливістю забігу є те, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього. Автомобіль-кетчер (Catcher Car), який є «рухомою фінішною прямою», слідує за учасниками у заданому темпі. Для учасника гонка закінчується, коли його наздоганяє автомобіль-кетчер. Останні чоловік та жінка, яких наздожене автомобіль-кетчер, оголошуються Глобальними чемпіонами!

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЗАБІГУ В УКРАЇНІ?

Завантажуй мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN та біжи зі всім світом, де б ти не був.

Навіть ті, хто не мають нагоди пробігти в одному з офіційних місць проведення події, можуть долучитись і взяти участь в індивідуальному APP RUN забігу, використовуючи мобільний додаток – WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Завантажити додаток можна тут: http://www.wingsforlifeworldrun.com/int/en/organized-app-runs/

Де б ви не були, з додатком ви біжите за власним маршрутом, але одночасно зі всім світом, розділивши досвід втечі від віртуального автомобіля-кетчера. 7 травня 2017 року обирай свій власний маршрут і точно в той же час, що і весь світ, - о 14:00 (11:00 UTC) - бери участь.

БАЖАЄШ БІГТИ З МОБІЛЬНИМ ДОДАТКОМ, АЛЕ РАЗОМ З ІНШИМИ УКРАЇНЦЯМИ?

В Ужгороді також пройде спільний забіг з мобільним додатком - Wings For Life World Run APP RUN.

Збір учасників починається 7 травня з 11 ранку в Боздоському Парку.

Старт – одночасно зі всім світом – о 14:00.

Деталі Ужгородського забігу: https://www.facebook.com/events/190867974747033/    

До благодійної ініціативи в Україні також долучились амбасадори Wings for Life World Run: олімпійська чемпіонка з біатлону Олена Підгрушна, призер гонок на колясках Святошенко Віталій, марафонець та засновник Radio Sport Рома Лі, марафонець на інвалідному кріслі Дмитро Васильцов, ультра марафонська команда “Пробіжимо всю Україну” Ігор Кретов та Григорій Сундук, чемпіон світу з пауерліфтингу за версією Global Powerlifting Alliance Drug Free Division Ігор Зайчук, а також Громадські Активісти ГО “Група Активної Реабілітації” Віталій та Уляна Пчолкіни.

Приєднуйся та біжи разом зі всім світом заради тих, хто не може, 7 травня о 14:00!

Відео забігу Wings For Life World Run2016

https://www.youtube.com/watch?v=5F093Cn3gNg

https://www.facebook.com/uRunClub

 

04 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів