Закарпатська прикордонно-поліцейська група ловила нелегального азіата на Перечинщині

Закарпатська прикордонно-поліцейська група ловила нелегального азіата на Перечинщині
У рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», прикордонники Чопського загону у тісній взаємодії з Національною поліцією проводять заходи щодо випередження та недопущення порушення кордону нелегальними мігрантами.

 

Так, сьогодні по обіді, військовослужбовці відділу «Новоселиця» разом зі співробітниками Перечинського райвідділу поліції завадили спробі незаконного порушення держрубежу громадянином Афганістану. Від місцевого населення військовим надійшла інформація про те, що у с.Порошково, яке знаходиться неподалік українсько-словацького кордону, помітили чужинця. Жителі прикордоння повідомили і про те, що незнайомець за зовнішністю схожий на азіата та розмовляє лише іноземною мовою. Отож, у вказаний місцевими район негайно висунулась спільна прикордонно-поліцейська група, яка й виявила на околиці села Порошково громадянина Афганістану без документів. Затриманий згодом зізнався, що дійсно мав намір незаконно перетнути кордон, аби потрапити до Словаччини.

З метою з’ясування обставин правопорушення, нелегала доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи його буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

05 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів