Спортивна база «Закарпаття» пропонує і спорт, і здоров’я

Спортивна база «Закарпаття» пропонує і спорт, і здоров’я
Розташована у місті Берегові спортивна база ТзОВ «Закарпаття ЛТД», яку очолює знаний у нашому краї спортивний фахівець Микола Тимчак, добре відома далеко за межами області.

 

Вона завжди була місцем підготовки та реабілітації спортсменів. Добре знають і про плавальний басейн з термальною водою, збудований ще півстоліття тому, плавання в якому допомагає лікувати хвороби опорно-рухового апарату, ряду інших захворювань.

Про роботу бази її керівник Микола Тимчак розповів на зустрічі з головою Закарпатської облпрофради Володимиром Фленьком. Спортивний комплекс бази дає можливість займатися і проводити тут змагання з греко-римської боротьби, художньої гімнастики, фрістайлу, футболу, волейболу, гандболу, інших видів спорту. Не випадково місто Берегово неодноразово було місцем проведення престижних турнірів з різних видів спорту. У проведенні спортивно-масової роботи, підготовці спортивного резерву активно допомагає обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України.

Як голова обласної Федерації волейболу Володимир Фленько цікавився перспективами розвитку цього виду спорту. За словами Миколи Тимчака, цього року на базі будуть обладнані майданчики для пляжного волейболу, що дасть можливість проводити тут змагання з цього популярного у Закарпатті виду спорту.

Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора

На ФОТО:

    - оздоровлення в плавальному басейні;

    - директор спортивної бази ТзОВ «Закарпаття ЛТД» Микола Тимчак;

    - розмову про розвиток волейболу ведуть голова Закарпатської облпрофради, голова обласної Федерації волейболу Володимир Фленько (ліворуч) та директор спортивної бази Микола Тимчак.

 

19 травня 2017р.
-->

Коментарі:

  1. Олемя 2017-09-25 / 12:16:52

    Нехай пан директор прослідкує в якому стані номерний фонд, наприклад номер 203 по цвні стандарт, а умови як для безхатченків, жахливі: брудні стіни, жахливе покриття підлоги, повидьоргувані розетки, тьмяне освітлення , гидкий жовто бурий унітаз і т. п.