Лікарня у закарпатській Тересві вже готує обіди своїм пацієнтам на новому кухонному обладнанні

Лікарня у закарпатській Тересві вже готує обіди своїм пацієнтам на новому кухонному обладнанні
Минулоріч у Тересвянській селищній лікарні відкрили стаціонарне відділення на 20 ліжок. Колись воно діяло у більших масштабах, але у 2011 році його закрили «з метою оптимізації», і у медзакладі функціонував лише денний стаціонар.

 

Та громада селища ініціювала відновлення роботи лікарні. З допомогою районної влади та підприємців після реконструкції стаціонар знову запрацював у цілодобовому режимі.
 
«Зараз у нас лікуються хворі переважно соціально незахищених верств населення з серцево-судинними недугами, захворюваннями органів дихання», – каже головний лікар Василь Парасич.
 
Хворі, які поправляють здоров’я у стаціонарі Тересвянської МЛ, отримують кваліфіковану медичну допомогу та харчуються тричі на день. Але їжу для пацієнтів персонал був змушений готувати на електроплиті, яка вже давно відслужила свій вік. Тож адміністрація закладу звернулася до народного депутата Василя Петьовки з проханням посприяти у вирішенні цієї проблеми. Нардеп відгукнувся на прохання тересвянців.

Тож 17 травня помічник народного депутата Ігор Грабарь передав для потреб лікарні сучасну електроплиту та м’ясорубку, а також побажали медичним працівникам міцного здоров’я, наснаги в роботі та добробуту. Також мова йшла і про те, що у перспективі на базі Тересвянської МЛ планується відкрити хоспіс.

Головний лікар закладу Василь Парасич від імені колективу подякував Василю Петьовці за допомогу.

Задоволені й кухарі. Кажуть: працювати стане набагато легше. Нова плита, оснащена духовою шафою, дозволить урізноманітнити харчування пацієнтів, що позитивно вплине на їх самопочуття.

Н.Маджара, "Дружба"

Тересвянська лікарня отримала нове обладнання для кухні

Тересвянська лікарня отримала нове обладнання для кухні

 

22 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів