Рада адвокатів України засідає у місті над Латорицею

Рада адвокатів України засідає у місті над Латорицею
Сьогодні та завтра у ГТК «SAVOY» міста Мукачево проходитиме засідання Ради адвокатів України.

 

Як зазначає "ПК", проведення на Закарпатті засідання Ради адвокатів України свідчить про повагу до адвокатури нашого регіону. Проведення загальнонаціональних адвокатських заходів в нашому краї вже стало традицією. І це не випадково, оскільки адвокатська спільнота краю своєю консолідованістю та дружністю надає приклад злагодженої і конструктивної роботи для всієї адвокатури України, за що і користується заслуженим авторитетом у своїх колег з інших регіонів.

До порядку денного засідання, яке відбулося напередодні Звітно-виборного з’їзду адвокатів України, було включено організаційні питання проведення з’їзду. Зокрема, члени Ради адвокатів України розглянули проекти звітів Ради адвокатів України, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, висновків Вищої ревізійної комісії адвокатури, а також проекттів змін до Правил адвокатської етики, установчих документів Національної асоціації адвокатів України та Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, Вищої ревізійної комісії адвокатури.

Учасників заходу привітали Голова Апеляціного суду Закарпатської області Ганна Фазикош, Начальник обласного управління юстиції Руслана Натуркач та Голова Ради адвокатів Закарпаття Олексій Фазекош, який у своєму вітальному слові запевнив, що Закарпаття завжди радо вітає гостей, а головним нашим завданням наразі є те, щоб з’їзд адвокатів України пройшов спокійно, конструктивно і адвокатська спільнота України показала, що вона є справжнім, ефективним, незалежним правозахисним інститутом, що здатен самостійно вирішувати нагальні питання, що зараз стоять перед вітчизняною адвокатурою.

 

26 травня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів