На літній період на Закарпатті обмежено рух великовагового транспорту

На літній період на Закарпатті обмежено рух великовагового транспорту
З 1 червня починає діяти сезонне обмеження руху великовагового транспорту. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області.

 

З метою збереження автомобільних доріг загального користування Закарпатської області, починаючи з 1-го червня, при підвищені температури більш ніж +28 градусів за Цельсієм,  вводиться режим обмеження руху великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т з 10.00 до 22.00 на всіх автодорогах загального користування Закарпатської області.

Місця для відстою транспорту позначені відповідними дорожніми знаками. Також для попередження про заборону руху уздовж автомобільних доріг розміщені інформаційні панно.

В межах Закарпатської області визначено 29 місць відстою великовагового транспорту на час тимчасового обмеження руху, включаючи  АГЗС.

Вказане обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та тих, які використовуються під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

01 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів