Закарпатські журналісти вшістнадцяте визначили найсильнішого у міні-футболі

Закарпатські журналісти вшістнадцяте визначили найсильнішого у міні-футболі
У понеділок, 5 червня, на штучному майданчику спорткомплексу «Юність» відбувся щорічний турнір з міні-футболу, присвячений Дню журналіста. Цьогорічний кубок став уже 16-й ліком, участь у ньому взяло 6 команд: телеканалу «Тиса-1», футбольного сайту «Лобда», медійних підрозділів УжНУ «Журфак-юнайтед», газети «Спорттайм», журналістів Берегова, а також учасників АТО з ГО «Об’єднані війною», які виступали поза конкурсом.

 

Вітали колективи голова обласної організації профспілки працівників культури Наталія Товтин, очільник обласного осередку Національної спілки журналістів України Віталій Мещеряков, голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран та голова Закарпатського відділення НОК України Іван Риляк.

Жереб розподілив учасників на 2 групи:

«А» : «Журфак-юнайтед», «Тиса-1», «Спорттайм».

«В»: «Лобда», «Берегово», учасники АТО.

Ігри тривали один 15-хвилинний тайм. За регламентом, переможці груп визначали володаря титулу чемпіона турніру, а команди, що посіли 2-і місця, боролися за «бронзу».

У першій групі найсильнішими виявилися гравці газети «Спорттайм», які перемогли медійників УжНУ 3:1, а також у напруженому матчі зіграли внічию з працівниками «Тиси-1» – 1:1. У третьому матчі цієї групи «Журфак-юнайтед» поступився «Тисі-1» – 0:2.

У другій групі журналісти «Лобди» перемогли АТОвців – 2:0, а потім і берегівців – 2:1. У завершальному матчі журналісти Берегова зазнали поразки (3:4) від учасників бойових дій.

У поєдинку за третє місце зійшлися медійники телеканалу «Тиса-1» та Берегова. В основний час сильнішого не виявили – 2:2, хоча по ходу зустрічі берегівці вели в рахунку 2:0. Але в серії пенальті все ж саме їм поталанило більше – 2:1, тож «бронза» турніру дісталася гостям Ужгорода.

У фінальній грі мірялися силами «Спорттайм» та «Лобда». Забивши в дебюті зустрічі, гравці «Спорттайму» притиснулися до воріт, граючи на контратаках. Наприкінці зустрічі представникам футбольного сайту вдалося зрівняти рахунок. Усі налаштувалися на чергову серію пенальті... Однак такого наміру не мали підопічні Степана Селменського. Розігравши з центру, вони організували атаку, яка принесла їм перемогу – найголовнішу на турнірі. Перехідний кубок знову потрапив до рук газетярів із «Спорттайму», а минулорічні чемпіони задовольнилися цього разу другою сходинкою.

Церемонію нагородження проводили Н.Товтин, В.Мещеряков, С.Селменський та І.Риляк. Учасники отримали пам’ятні дипломи, грамоти, грошові премії та інші призи, окремі – від Національного олімпійського комітету. Ну а переможці тріумфально підняли над головами перехідний Кубок.

Юрій Піясюк, mediacenter.uzhnu.edu.ua

фото з сайту Федерації футболу Закарпаття

 

09 червня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів