"Гастролер" із Закарпаття поцупив з "Рено" барсетку з грошима й документами

"Гастролер" із Закарпаття поцупив з "Рено" барсетку з грошима й документами
У Стрию Львівської області.

 

У Стрийський відділ поліції зателефонував мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що на автостоянці неподалік ринку у райцентрі невідома особа викрала з салону його автомобіля «Рено Трафік» барсетку, в якій були гроші та документи.

На місце події за лічені хвилини прибули працівники сектору реагування патрульної поліції. Як встановили правоохоронці, до крадіжки причетний 37-річний мешканець Закарпатської області.

«Потерпілий залишив авто незамкненим, чим і скористався зловмисник. Однак утекти з краденим не встиг, оскільки його викрили потерпілий та інші очевидці події, які були неподалік. Наразі ми перевіряємо «гастролера» на причетність до скоєння інших злочинів. Вирішуємо питання про обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив тимчасово виконувач обов’язків заступника начальника відділу – керівника патрульної поліції Стрийського відділу поліції майор поліції Роман Вовк.

Як додали у Стрийському відділі поліції, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове слідство триває.

Джерело: Львівська газета

 

01 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів