Частину невикористаних субсидій закарпатцям віддадуть на особові рахунки - встигніть написати заяву

Частину невикористаних субсидій закарпатцям віддадуть на особові рахунки - встигніть написати заяву
Для отримання коштів необхідно до першого вересня особисто написати заяву в органи соцзахисту населення за місцем проживання. Там також можна дізнатися про конкретні суми виплат.

 

На Закарпатті загальна сума невикористаної субсидії на оплату енергоносіїв складає 122 з половиною мільйона гривень. Зокрема за послуги електропостачання — 1 млн 300 тисяч гривень, газопостачання — майже 118 мільйонів, водопостачання — 3 млн 300 тисяч гривень.

Частину невикористаної закарпатцями субсидії (на газ та електроенергію) монетизують, тобто перерахують на особовий рахунок. Йдеться про суму, що в еквіваленті не перевищує вартості 100 кубометрів природного газу або 150 кВт електричної енергії. Решту повернуть у Держбюджет.

Загальна сума частини невикористаних субсидій, що підлягає монетизації на Закарпатті складає майже 25 мільйонів гривень. Кількість закарпатців, у яких на рахунках залишилася частина невикористаних субсидій складає 40 тисяч осіб (третина від загальної кількості), повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

 

06 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів