Винуватця наїзду на байкера оперативно розшукали патрульні на Закарпатті

Винуватця наїзду на байкера оперативно розшукали патрульні на Закарпатті
Опівночі 9 липня в поліцію надійшло повідомлення з Рахівської районної лікарні про те, що до них доставлено молодого чоловіка й дівчину, жителів села Луг, з переломами кінцівок. Чоловіка помістили в реанімацію.

 

У неділю пізно ввечері в с.Луг Рахівського району сталася ДТП: автомобіль «BMW» збив мотоцикл. Внаслідок аварії в лікарні з переломами ніг опинились водій і пасажирка мотоцикла. Винуватець аварії втік з місця пригоди, його розшукує поліція.

Як встановили працівники поліції, 30-річний водій керував мотоциклом марки «Viper», віз 25-річну пасажирку. Їхали пізно ввечері сільською дорогою, де їм назустріч виїхав автомобіль марки «BMW» іноземної реєстрації. Водій іномарки не впорався з керуванням і створив аварійну ситуацію, внаслідок чого сталося зіткнення з мотоциклом. Водій і пасажирка останнього серйозно травмувалися, найбільше постраждали ноги.

Після зіткнення водій «BMW» кинув машину і втік з місця пригоди. Його особу працівники поліції вже встановили – це 21-річний житель села Середнє Водяне Рахівського району. Наразі юнак переховується від слідства, в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження). Винуватця аварії розшукує поліція.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів