Поліція повідомила про підозру водієві, який під дією наркотиків скоїв ДТП в Ужгороді

Поліція повідомила про підозру водієві, який під дією наркотиків скоїв ДТП в Ужгороді
14 лютого близько 12:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у місті Ужгород на вулиці Доманинській.

 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці оглянули місце автопригоди та встановили, що 39-річний керманич «Skoda Superb» допустив зіткнення з автомобілем «Skoda Fabia», під керуванням 64-річного ужгородця, який саме здійснював маневр розвороту.

Внаслідок зіткнення водія «Skoda Fabia» та його 16-річну пасажирку з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні. Неповнолітня дівчина наразі знаходиться у реанімації.

Керманича «Skoda Superb» також госпіталізували. У медзакладі було встановлено, що чоловік за кермом перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані наркотичного сп’яніння, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Водію уже повідомили про підозру. У справі триває слідство.

За скоєне зловмиснику загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до восьми років.

 

 

 

17 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів