Якщо непроханий гість" гірший за татарина, то запрошений — і поготів!

Якщо непроханий гість" гірший за татарина, то запрошений — і поготів!
Ця народна "аксіома" знайшла на Закарпатті своє чергове підтвердження.

 

Раніше судимий житель с. Яноші Берегівського району обікрав оселю берегівця, який запросив його в гості. Недобрий гість виніс з хати телевізор, а з гаража - велосипед. Крадія спіймала поліція, за даним фактом розпочато розслідування.

У поліцію Берегівського району  15 липня звернувся із заявою житель м.Берегова. Заявник повідомив про те, що невідома особа залізла вночі в його будинок, розбивши вікно на вхідних дверях, та викрала телевізор «Соні». Навідався крадій і в гараж, який був незачинений, викравши звідти велосипед «Монтенбайк».

Як розповів потерпілий, ввечері у нього гостював знайомий. Коли гість сп’янів, то почав бешкетувати, і господар прогнав його. Але той далеко не пішов, а дочекався, коли господар засне, розбив вікно на дверях і заліз у дім, звідки викрав телевізор. А з гаража прихопив велосипед.

Крадія затримали працівники групи швидкого реагування спільно з дільничними офіцерами поліції Берегова. Ним виявився 35-річний житель с.Яноші Берегівського району. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, а на даний час на розгляді в суді перебуває аналогічна кримінальна справа по ньому.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).  Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу  фігуранту справи.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів