Майбутніх політологів, журналістів, політпсихологів та піарників запрошують до Всеукраїнського Табору Медіа-Патріотів

Майбутніх політологів, журналістів, політпсихологів та піарників запрошують до Всеукраїнського Табору Медіа-Патріотів
Ми звикли турбуватись про свою безпеку: державну, політичну, економічну, воєнну, екологічну, банківську... але, нажаль, на останніх позиціях залишається психологічна безпека.

 

Пропагандистська війна, що протягом останніх двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним з важливих факторів того, що в населення України проявляється цілій ряд психологічних проблем. В цих умовах психологічні методи і практики психологічної безпеки можуть допомогти не тільки корегувати вже наявні проблеми, але й запобігати вищезазначеним явищам.

З 9 по 13 серпня учасники Всеукраїнського Табору Медіа-Патріотів мають чудову можливість дізнатись, як захистити себе та своїх близьких від інформаційних атак, та якими методами можна подолати їх негативні наслідки.Протягом 5 днів кожен учасник отримає

- базові прийоми розробки пропагандистських сценаріїв

- дієвий інструментарій медіа-аналізу та розробки інформаційних операцій
- нові професійні знайомства
та багато іншого!
 
Табір буде максимально корисний: майбутнім політологам, журналістам, політичним психологам, піарникам - і в той же час буде цікавий для всіх, хто пов’язаний з інформаційним простором країни, громадським діячам та активним громадянам України.
 
Тренерами Табору будуть досвідчені медіа-експерти, політтехнологи і пропагандисти.
 
Одеська область

9-13 серпня 2017 року

Організатори: Школа Медіа-Патріотів

Контактна особа: 0993700234 Марічка
 
Детальнішу інформацію можна знайти на сайті табору http://tabirmediapatriotiv.gr8.com або на сторінці в Фейсбуці https://www.facebook.com/CampofMediaPatriots/
 
Чекаємо на наших активних та мотивованих учасників, не проґав цей унікальний шанс!
 

 

21 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів