Великоберезнянщина: збагатити сільський бюджет планують завдяки об’єднанню

Великоберезнянщина: збагатити сільський бюджет планують завдяки об’єднанню
Село Розтоцька Пастіль знайти можна хіба що за допомогою мапи, GPS або ж підказок місцевих, жодних вказівників при дорозі.

 

Так само складно відшукати самостійно і сільську раду. Як виявилось, вона знаходиться в пристосованому приміщенні. В сусідніх кабінетах - відділення зв’язку, фап, сільська бібліотека та клуб. Вражає, що будинок взагалі без дверей.

Сходи розвалені, а в середині на стінах та стелі – пліснява. Працівники сільради не на камеру кажуть, приміщення, де мала б бути сільська рада, віддали під школу. Як то кажуть, все найкраще дітям. А самі змушені тулитись у цій старенькій будівлі. Хоч з боку дороги вона виглядає ще більш- менш пристойно, з іншого – фактично розвалюється. Та можливості відремонтувати будинок тут, на жаль, не мають. 

Ще одне болюче питання для села – погані дороги. Та і його самостійно ніяк не вирішити. Як показує практика інших населених пунктів області, збагатити сільський бюджет можна, якщо створити спроможну громаду. Голова Великого Березного вважає: лише після об’єднань можуть відкритись перспективи для віддалених гірських сіл.

М-студіо

 

26 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів